Boc a vrut să tragă în jurnaliști, dar a nimerit în mii de români

image-2009-09-23-6188448-46-daniel-constantin
image-2009-09-23-6188448-46-daniel-constantin

Daniel Constantin, președinte PC, a declarat că prin reglementările aduse drepturilor de autor, Emil Boc a dorit să lovească în jurnaliști, dar a nimerit în mii de români care obțin venituri din activități independente.

Constantin a spus că Guvernul a dorit să lovească în jurnaliști, pentru că actuala Putere are un sentiment de repulsie față de mass-media, aceasta fiind singura care le prezintă cetățenilor adevăruri dureroase. Potrivit președintelui PC, premierul și președintele țării înțeleg prin reformă cozi interminabile, nervi, timp pierdut și răzbunare față de presă.

Toate promisiunile despre simplificarea birocraţiei şi despre modernizarea statului, făcute şi de preşedintele Traian Băsescu, şi de premierul Emil Boc, s-au transformat în neputinţă şi în haos. Românii s-au trezit iar dependenţi faţă de birocraţie şi faţă de legi incoerente. În loc să ajungă să respecte statul, cetăţenii sunt speriaţi de haosul legislativ şi de cerinţele imposibile la care îi obligă legea", a spus Constantin, într-un comunicat transmis de Partidul Conservator

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel