Bendeac, luat prin surprindere. Ce a apărut pe Facebook

Mihai Bendeac
Mihai Bendeac

Debutul regizoral al lui Mihai Bendeac, în piesa "Nunta lui Krecinski”, la Teatrul de Comedie din București, a fost primit cu aplauze și comentarii pozitive.

Mihai Bendeac a fost luat prin surprindere de reacțiile primite pentru debutul regizoral de la Teatrul de Comedie din București. 

Actorul a postat pe pagina de Facebook un mesaj de mulțumire pentru o primă cronică apărută la piesa "Nunta lui Krecinski”, asupra căreia și-a pus amprenta ca regizor. 

VEZI ȘI Bendeac, așa cum nu l-ai mai văzut. Gloria Găitan: Mihai l-a înviat

"A apărut o primă cronică. Sunt șocat că e pozitivă. Căci nu e un spectacol "de critici". ????????‍♂️ Ce să spun, thx!", a scris Mihai Bendeac. 

Ce conține cronica?


Comedia Nunta lui Krecinski a devenit, datorită lui Mihai Bendeac, o superproducție: "O comedie de moravuri devine prin strădania, tenacitatea, imaginaţia şi dragostea de teatru ale unui actor-regizor o superproducţie. Căci „Nunta lui Krecinski" nu e doar „încă o comedie" la Teatrul de Comedie, ci o creaţie ambiţioasă, o redimensionare a discursului comic, un veritabil test profesional pentru întreaga instituţie. Grotesc, burlesc, noir, satiră, thriller, pantomimă, citate culturale – toate se regăsesc în această montare fresh, energică din care nu lipsesc nici accentele de sensibilitate, tandra compasiune, emoţia sinceră, prea omenesc-ul.

Sunt sigură că va egala – dacă nu va depăşi – succesul de casă al „Revizorului" lui Horaţiu Mălăele (era şi timpul). Va fi o problemă să vă procuraţi bilete dar vă garantez că odată ajunşi în sală vă veţi simţi ca în Peştera lui Aladin".

La rândul lor, fanii lui Mihai Bendeac s-au declarat uimiți de talentul regizoral al actorului și au avut doar cuvinte de laudă.

"Ați fosi geniali!Mă bucur că v am văzut,am petrecut o seara minunată la ,,Nunta lui Krecinski"!!!Felicitari!"

"Era de așteptat, piesa e forte bună. Și actorii la fel de bunii, felicitări", sunt două dintre mesajele primite de Mihai Bendeac de la fani. 

CITEȘTE ȘI Gloria Găitan, cea mai tare piesă alături de Bendeac. Interviu video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel