Becali, nou preț pentru Octavian Popescu: A explodat! O să cer 60 de milioane euro!

Becali
Becali

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a anunțat noul preț pentru transferul lui Octavian Popescu, de la 30 de milioane la 60 de milioane de euro.

'Avem un jucător care acum a explodat, Tavi Popescu. Este fotbalist de geniu. Toate echipele care au avut un jucător ca Maradona, fotbaliști de geniu, au câștigat campionatul. Păstrând proporția, România cu Italia și FCSB cu Napoli. Nu doar golul cu CFR, tot jocul lui, nu mai poate nimeni să-i ia mingea.', a anunțat Becali.

'Tavi dacă acum face 30 de milioane, o să cer 60 de milioane (n.red. de euro). Așteptăm Europa, echipa națională. Cum zicea Boloni, România nu are jucători de geniu. Nu avem jucători care joacă la marile echipe. Vor fi Tavi Popescu, Ianis Stoica. Eu mizez la echipa națională și pe Cordea, o să vedeți', a spus Gigi Becali la Pro X, potrivit Digi Sport.

În sezonul 2021-2022 al Ligii I, Octavian Popescu are cinci goluri marcate și două pase decisive în 18 partide.

Marius Lăcătuș, ironii despre prețui lui Octavian Popescu: 'Ce bine ar fi să-l fure cineva'

Marius Lăcătuș a declarat, în cadrul unei emisiuni la Digi Sport, că Octavian Popescu trebuie să-și arate valoarea la echipa națională și în competițiile europene, nu în Liga 1.

Fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni a avut o reacție ironică în legătură cu prețul stabilit de FCSB pentru un transfer al lui Octavian Popescu.

'Îmi doresc să-l văd pe Octavian Popescu la echipa națională, cum joacă acolo. Sau când joacă în Europa League sau Champions League cu FCSB, acolo să-i vedem adevărata valoare. Dacă stăm și ne raportăm numai la realizările din campionatul intern, atunci este o mare problemă.', a declarat Lăcătuș.

'Sincer, nu stau să mă uit la toate meciurile din campionat. Octavian Popescu e un jucător cu calități bune, inteligent în ceea ce privește momentele de joc, e disponibil la efort și face bine și faza defensivă.', a punctat Lăcătuș.

CITEȘTE ȘI Gigi Becali, despre bogații lumii. Cine e, de fapt, cel mai bogat om al planetei: Unde este acum? Îți spun eu, unde sunt plânsul și scrâșnirea dinților

'Nu ne mai miră când un jucător este criticat după ce se spune că valorează 50 de milioane de euro. Hai să fim serioși! Ne mai uităm și noi la fotbalul european sau mondial și vedem jucători de vârsta lui, cam cât valorează și la ce echipe joacă. Ce bine ar fi să-l fure cineva (n.red. - pe Octavian Popescu) cu 40-50 de milioane! Vai de mine!', a spus Marius Lăcătuș, potrivit sursei citate.

CITEȘTE ȘI Gigi Becali, gest exemplar în curtea unei mănăstiri. Și-a dat haina de pe el unui om al străzii cu dizabilități / Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel