Becali: Budescu a semnat cu FCSB

Becali: Budescu a semnat cu FCSB
Becali: Budescu a semnat cu FCSB

FCSB l-a transferat pe Constantin Budescu. Gheorghe Becali a confirmat semnarea contractului.

Gigi Becali a anunțat că mijlocașul ofensiv de 32 de ani, care s-a despărțit recent de Damac FC, grupare din Arabia Saudită, s-a înțeles cu FCSB.

'Aproape că ne-am înțeles, dar trebuie să mai dăm și cu pixul. Edi se ocupă de toate. Aveți un pic de răbdare. Budescu ne-a anunțat că acceptă', a declarat Gigi Becali, potrivit Prosport.ro. Ulterior, Becali a confirmat și semnarea contractului.

Gigi Becali l-a convins pe Constantin Budescu să revină la FCSB, oferindu-i un salariu de 20.000 de euro pe lună, și o primă de instalare de 200.000 de euro. Mijlocașul ofensiv va semna cu 'roș-albaștrii' un contract valabil un an, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Constantin Budescu a revenit la echipa lui Becali, după trei ani în care a mai evoluat la Al-Shabab, Astra Giurgiu și FC Damac. În prima perioadă petrecută la FCSB, între iulie 2017 și iulie 2018, Constantin Budescu a jucat 37 de meciuri, reușind 13 goluri și 12 pase decisive. Constantin Budescu ar putea debuta la FCSB chiar duminică, în derby-ul cu eterna rivală Dinamo.

CITEȘTE ȘI: Gigi Becali îl susţine pe Edi Iordănescu după înfrângerea cu CFR Cluj: Am vorbit acum pentru a fi ferm

FCSB-ul lui Becali l-a transferat și pe atacantul Claudiu Keşeru 

Clubul de fotbal FCSB a anunţat, pe 31 august, pe un site de socializare, transferul atacantului Claudiu Keşeru, cel care a mai evoluat la gruparea roş-albastră în perioada ianuarie 2014 - februarie 2015.

'FCSB anunţă revenirea lui Claudiu Keşeru, care va îmbrăca din nou tricoul roş-albastru, începând de astăzi. Atacantul în vârstă de 34 de ani, care a înscris 28 de goluri şi a reuşit 9 pase de gol în cele 48 de partide jucate pentru FCSB în 2014, a semnat contractul şi se va antrena miercuri sub comanda lui Edward Iordănescu. Clubul nostru îi urează bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru', a scris FCSB pe contul oficial de Facebook al echipei, la momentul oficializării transferului.

CITEȘTE ȘI: Becali, moment de cotitură: Dumnezeu mi-a dat bătaie! Numai prostii făceam, nu mai vreau!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel