Băluţă, prima declaraţie după transfer

Internaţionalul român Alexandru Băluţă a făcut prima sa declaraţie, la despărţirea de echipa Craiovei.

Alexandru Băluţă, care a semnat, vineri, cu echipa cehă Slavia Praga, a afirmat, pe pagina sa de Facebook, că pentru orice lucru în viaţă există un moment oportun.

Pentru orice lucru în viaţă există un moment oportun. Pentru mine, acest moment, a venit acum. Am spus de fiecare dată că îmi doresc să câştig un trofeu cu echipa mea de suflet, pentru a putea merge mai departe. Pe 27 mai am scris istorie şi am adus un trofeu superb (Cupa României, n. red.), iar astăzi merg mai departe, a scris fostul căpitan al Universităţii.

Un capitol nou

Încep un capitol nou, însă nu fără a rememora toate lucrurile frumoase trăite alături de frumoşii suporteri olteni, care s-au bucurat pentru mine în momentele bune şi mi-au ridicat moralul în cele dificile, alături de staff-ul tehnic, care mi-a oferit îndrumare şi încredere şi alături de colegii mei, cărora le doresc să aducă şi trofeul de campioni sezonul acesta. Vă mulţumesc tuturor din toată inima! Vă mulţumesc pentru că alături de voi am devenit persoana şi fotbalistul de azi. Mulţumesc şi conducerii clubului pentru că a făcut posibilă experienţa mea la Universitatea Craiova şi nu a ezitat în a-mi oferi şansa de a deschide acest nou capitol al vieţii mele. Vouă, suporterilor Universităţii, vă promit să împărtăşesc cu voi, în continuare, reuşitele de la echipa naţională, dar şi cele de la noua mea echipă, Slavia Praga! Voi fi mereu unul dintre voi!, a mai scris Băluţă.

Băluţă a semnat un contract până în 2022 cu Slavia Praga, vicecampioana Cehiei, şi va purta tricoul cu numărul 20.

Vezi şi: Alex Băluță, transferat de la CSU Craiova


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel