BACALAUREAT TOAMNĂ 2017. Luni, două probe de foc

Luni, 28 august, continuă Bacalaureatul - sesiunea de toamnă - cu proba de evaluare a competenţelor de comunicare orală în limba română, dar şi cu proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă (proba B) pentru absolvenţii de liceu aparţinând minorităţilor naţionale.

Următoarea probă de evaluare a competenţelor digitale (proba D) se va derula în zilele de 29 şi 30 august, urmând ca evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (proba C) să se desfăşoare în zilele de 30 şi 31 august.

Rezultatul obţinut de fiecare candidat la proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română/limba maternă nu se exprimă prin note sau prin calificativ admis/respins, ci prin stabilirea unui nivel de competenţă corespunzător grilei aprobate la nivel naţional: experimentat, avansat şi mediu. 

Candidatul care refuză să răspundă sau să rezolve subiectele propuse la una dintre probele de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale se consideră că nu a susţinut proba.

Rezultatele vor fi afişate pe 1 septembrie până la ora 16.00, iar contestaţiile se pot depune în aceeaşi zi între orele 16.00 şi 20.00. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel