EXCLUSIV  Avocatul Piperea, REACȚIE la atacul lui Cîțu: Ce e TÂMPENIA asta? Primul terorist economic al țării este el

Avocatul Gheorghe Piperea
Avocatul Gheorghe Piperea

Avocatul Gheorghe Piperea i-a răspuns, în exclusivitate pentru DC NEWS, ministrului Finanţelor, Florin Cîţu, care afirmase într-o postare pe Facebook că este "atacat de terorişti economici". 

"Primul terorist economic al ţării este el. Ce e tâmpenia asta? Ce, m-am împrumutat eu zeci de miliarde de lei în numele României fără să spun ce fac cu banii, ca să fiu terorist economic? Am aruncat eu în aer ratingul ţării şi dobânzile, ca să fiu terorist economic? Ce e tâmpenia asta? 

Nu ştiu despre ce avocat vorbeşte şi nici la ce se referă. Eu sunt într-adevăr un avocat bun, care face bani. Nu am făcut nici măcar zeci de mii, darămite milioane din legi neconstituţionale. Eu fac bani din avocatură. Să se uite însă la alte lucruri domnul Cîţu. Eventual, dacă tot vorbeşte de milioane, poate ne spune şi nouă cum au apărut milioanele de lei în declaraţiile sale de avere, care e sursa banilor. În declaraţiile mele de avere, toate sursele de bani sunt publice, deşi eu nu sunt persoană publică. Prima dată, dl Cîţu ar trebui să se uite la el şi apoi să vorbească de alţii", a declarat avocatul Gheorghe Piperea în exclusivitate pentru DC NEWS. 

VEZI ŞI Florin Cîțu: Mă atacă o gașcă organizată de teroriști economici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel