Aventură cu 4 stele: Șerban Copoț și-a redescoperit originile în Grecia

Şerban Copoţ
Şerban Copoţ

Șerban Copoț, unul dintre cei patru protagoniști ai ediției din 28 și 29 august a show-ului Aventură cu 4 stele, a avut parte de o mulțime de peripeții în Grecia. Artistul a dezvăluit cu această ocazie că plaiurile grecești au o semnificație aparte pentru el

Șerban Copoț a pornit în "Aventura cu 4 stele" alături de Romică Țociu, Anca Dinicu și Angie Cobuț. Întâmplarea a făcut ca prima zi de aventură să coincidă cu ziua de naștere a lui Șerban, astfel că totul s-a transformat într-o adevărată petrecere, timp de mai bine de 24 de ore.

Artistul a avut parte de nenumărate surprize și chiar i-au dat lacrimile în momentul când zeci de oameni, greci dar și turiști din toate colțurile lumii, aflați la una dintre tavernele din centrul localității Perdika, au început să-i cânte la mulți ani în mai multe limbi.

Ba, mai mult, cele două colege ale sale de aventură, Anca Dinicu și Angie Cobuț, i-au cântat una dintre piesele cu care trupa Animal X, din care Șerban făcea parte, se lansa cu ani buni în urmă. Extrem de emoționat, Șerban Copoț a dezvăluit că pentru el Grecia este oricum plină de semnificații și încărcătură emoțională.

"Eu am o legătură aparte cu Grecia, de mic copil. Sunt cu adevărat îndrăgostit de ea. Stră-străbunica mea era din Grecia, din Chios. Eu am crescut cu Legendele Olimpului, de Alexandru Mitru. Știu toată mitologia greacă, sunt fascinat, iubesc Grecia", a mărturisit Șerban Copoț evident emoționat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel