AUR caută senatori cu experiență pe rețelele sociale. Peste 100 de pretendenți au aplicat pe LinkedIn

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a lansat un anunț pe platforma LinkedIn prin care invită persoanele interesate să devină candidați pe listele partidului.

LinkedIn, cunoscută ca o platformă de socializare profesională și recrutare, a fost locul ales de George Simion pentru a găsi „talente” potrivite care să susțină agenda AUR și să conducă instituții cheie din administrația publică.

Anunțul, postat de pe contul oficial și verificat al lui George Simion acum două săptămâni, a stârnit deja interesul a peste 100 de aplicanți, conform informațiilor disponibile în momentul redactării acestui articol.

Cu toate acestea, obiectivul lui George Simion de a găsi senatori cu experiență pe LinkedIn e greu de realizat, câtă vreme aceasta este o rețea de socializare folosită aproape exclusiv de corporații și angajați din sectorul privat.

Potrivit „descrierii job-ului”, candidatul ideal al formațiunii trebuie să mai fi fost senator în trecut, deci să facă trecerea de la PSD, PNL, USR, UDMR sau alte partide parlamentare din trecut. „Experiența în domeniul pentru care aplicați este de dorit”, se arată în informațiile furnizate de George Simion.

Se menționează că acești viitori colaboratori vor trebui să susțină agenda de guvernare a AUR și să contribuie la elaborarea programelor sectoriale în concordanță cu aceasta.

"Căutăm funcționari publici și specialiști în domeniile de bază coordonate de statul român, de la Nuclearelectrica la CFR, de la Tarom la ASF, pentru a conduce aceste instituții în direcția îndeplinirii programului de guvernare AUR și a elaborării programelor sectoriale de guvernare (energie, administrație, mediu, agricultură, transporturi, etc)", se mai menționează în anunț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel