Bărbat înjunghiat MORTAL. Atacuri în plină stradă

Un bărbat a fost înjunhiat mortal, iar alte două persoane au fost rănite în urma mai multor atacuri pe stradă.

În urma unor atacuri separate care au avut loc miercuri, două persoane au fost rănite, iar un bărbat a fost înjunghiat mortal, în Irlanda. Poliția anchetează aceste atacuri și nu exclud ipoteza teroristă, informează The Associated Press.

Un bărbat a fost arestat la o secție de poliție în Irlanda, imediat la sud de frontiera cu Irlanda de Nord. Presa străină anunță că bărbatul reținut este un tânăr egipteanîn vârstă de 18 ani. Identitatea acestuia nu a fost dezvăluită, astfel încât împotriva lui nu au fost formulate acuzații.

În urma incidentului, un bărbat japonez a fost înjunghiat

Acesta a fost atacat pe stradă și înjunghiat în spate, miercuri dimineață. Bărbatul a murit imediat. Celelalte atacuri au avut loc în alte părți ale localității Dundalk. O persoană a fost înjunghiată, iar alta a fost atacată cu o bară de fier, potrivit presei.

Mai multe apeluri au fost efectuate la numărul unic de urgenţă din trei locuri de la Dundalk şi a putut aresta rapid suspectul, care avea asupra sa o bară mare de gard atunci când a fost reţinut.

Atacurile au avut loc într-un interval de 40 de minute

Superintendentul șef, Christy Mangan. a precizat că nu s-a stabilit vreun mobil şi că între ipoteze se află terorismul.

"Vom depune eforturi să stabilim antecedentele suspectului, cine este, de unde provine şi de ce este aici", a declarat acesta.

Suspectul s-a aflat în contact cu poliţia în urmă cu două zile, când a fost chestionat în legătură cu statutul său de imigrant, a declarat el, adăugând că el crede că suspectul încerca să obţină azil în Irlanda.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel