AS Monaco, concediere antrenor

Fotbal, Liga I
Fotbal, Liga I

Echipa de fotbal AS Monaco urmează să-l concedieze pe antrenorul Leonardo Jadim, sub conducerea căruia a câştigat titlul de campioană a Franţei în 2017, au anunţat surse apropiate de clubul din Principat, citate de AFP.

Principalul favorit la succesiunea lui Jardim pe banca tehnică a monegascilor este fostul internaţional francez Thierry Henry, care s-a format ca jucător chiar la AS Monaco. Conducătorii clubului au decis să renunţe la Jardim după debutul catastrofal de sezon, Monaco pierzând ultimele patru meciuri disputate în toate competiţiile. Conform presei din Hexagon, marţi după-amiază a avut loc o întâlnire între responsabilii lui AS Monaco şi Leonardo Jardim, pentru a stabili condiţiile despărţirii de tehnicianul portughez, care ar urma să încaseze o indemnizaţie de aproximativ 10 milioane euro, reprezentând salariile pe care acesta le mai avea de primit până la finalul contractului său, scadent în 2020.

Salariul de 600.000 de euro pe luna

Conform AFP, Jardim este plătit cu peste 600.000 de euro pe lună la AS Monaco. Sosit în anul 2014 la AS Monaco, Leonardo Jardim a condus gruparea din Principat la câştigarea titlului în Ligue 1, precum şi în semifinalele Ligii Campionilor, ambele performanţe fiind reuşite în sezonul 2016-2017, în care a avut loc şi 'explozia' lui Kylian Mbappe, transferat între timp la rivala Paris Saint-Germain pentru suma de 180 milioane euro. Însă, de la debutul acestui sezon, echipa monegască a avut evoluţii catastrofale, aflându-se acum pe locul 18 în campionat, după trei egaluri şi cinci înfrângeri, ultima suferită duminică, pe teren propriu, în faţa formaţiei Rennes (1-2). În Liga Campionilor, Monaco a pierdut primele două meciuri din Grupă, cu Atletico Madrid (1-2) şi Borussia Dortmund (0-3).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel