Arabii au dat 100 de milioane pe Neymar, dar brazilianul e accidentat și nu poate juca încă

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Costisitorul transfer al brazilianului Neymar la Al-Hilal 

Neymar, noua vedetă a clubului Al-Hilal, nu poate să se antreneze din cauza unei accidentări. Antrenorul echipei saudite, Jorge Jesus, a declarat că nu înţelege de ce atacantul brazilian a fost convocat la naţionala ţării sale pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2026.

Neymar a venit la Al-Hilal cu o problemă musculară şi nu ştie când va fi apt să joace. El a jucat ultima dată pentru PSG pe 3 august, când a marcat două goluri într-un meci amical.

Antrenorul portughez a spus că Neymar nu ar trebui să meargă la selecţionata Braziliei, ci să se recupereze după accidentare. El a spus că Neymar are nevoie de selecţie, testare şi antrenament pentru a putea juca.

Neymar a fost prezentat sâmbătă cu fast de Al-Hilal, după ce a fost indisponibil cinci luni din cauza unei operaţii la glezna dreaptă.

Laude pentru CR7

Neymar l-a lăudat pe Cristiano Ronaldo pentru rolul său în dezvoltarea fotbalului din Arabia Saudită, unde a ajuns şi el după transferul de la PSG la Al-Hilal. Neymar a spus că abia aşteaptă să joace împotriva portughezului, care a fost primul care a făcut pasul spre liga saudită, venind de la Manchester United.

Neymar (31 de ani) a semnat un contract pe doi ani cu Al-Hilal, pentru 90 de milioane de euro, după şase ani la PSG. El a dat primul său interviu după transfer la clubul din Riad. “Ronaldo a fost cel care a început totul. Toată lumea a zis că e nebun”, a spus Neymar.

Liga saudită a cheltuit peste 600 de milioane de euro pentru a aduce jucători şi antrenori de top din Europa. Printre ei se numără şi Karim Benzema, Balonul de Aur din 2022, care a părăsit Real Madrid pentru Al-Ittihad, cu un salariu de 200 de milioane de euro pe sezon.

Neymar a numit transferul său un pas “istoric” şi “puternic” pentru întărirea apărării aeriene a Ucrainei. El a spus că vrea să primească avioane F-16 “pentru ca Ucraina să-şi protejeze poporul de teroarea rusă”. El a adăugat că “Suntem din ce în ce mai puternici”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel