Antrenor negociat în secret la FCSB. MM Stoica: M-am întâlnit cu el fără să știe Gigi

MM Stoica a dat amănunte despre negocierile pentru mult doritul antrenor de top pe care și l-a dorit la FCSB.

Fostul manager al FCSB, Mihai Stoica, a fost invitat în platoul Digi Sport unde a vorbit despre mai multe evenimente pe care le-a trăit la clubul lui Gigi Becali.

"Cel mai mult mi-am dorit sa lucrez cu Edi asta vara! M-am intalnit cu el fara sa stie Gigi, pentru a-l pregati. Am sperat. Am fost foarte aproape, speram ca Gigi sa se inteleaga cu Edi", a declarat Mihai Stoica pentru DigiSport.

Așa cum se știe, Edi Iordănescu nu a fost singurul antrenor cu nume pe care MM Stoica a încercat să-l convingă. El s-a implicat și în discuțiile cu Marius Șumudică, eșuate în principal din cauza adversităților cu ultrașii roș albaștri.

Reacția lui Edi Iordănescu

Reacția antrenorului de la Gaz Metan a venit tot la Digi Sport, într-o intervenție telefonică, "Pregătire e mult spus. Nu mergeam la un test sau la un examen. Cine mă dorește poate afla tot ce trebuie despre mine. Ne-am întâlnit pentru că am dorit să văd dacă putem să colaborăm, să îngropăm niște lucruri din trecut și să văd dacă ne putem ajuta unul pe celalalt. (...) Am stat trei ore cu Gigi Becali și a fost o discuție formală, una pe care eu m-am simțit moral obligat să o am. Mi-au făcut multe probleme faptul că a anunțat că voi fi, cel mai probabil, antrenorul FCSB. A fost ca un cutremur pentru echipa mea”, a susținut Iordănescu, marți seara. 

Citește și:

Preliminarii EURO 2020, România - Spania. Cosmin Contra, răspuns pentru Gigi Becali și fotbaliştii de la FCSB, neconvocați la națională

Fotbal: FCSB l-a transferat pe Cristian Manea

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel