Andres Dumitrescu, transferat de la Sepsi la Slavia Praga. Un jucător de la Rapid a fost adus în locul său

Facebook Sepsi OSK
Facebook Sepsi OSK

Andres Dumitrescu, fundaşul stânga al celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, s-a transferat în Cehia, la Slavia Praga. 

Fundaşul stânga Andres Dumitrescu s-a transferat definitiv de la Sepsi OSK la la echipa cehă de fotbal Slavia Praga, a anunţat, luni seara, clubul din Sfântu Gheorghe pe pagina sa de Facebook.

Fundaşul în vârstă de 22 de ani a ajuns în iarna anului 2019 la Sfântu Gheorghe, după trecut pe la echipele de juniori ale cluburilor FC Argeş, Padova şi Lugano.

Dumitrescu a semnat cu Slavia până în iunie 2027.

La Slavia Praga au mai evoluat în ultimii ani fotbalişti român precum Alex Chipciu, Nicolae Stanciu sau Alexandru Băluţă.

Sepsi OSK îl transferase în weekend pe fundaşul central maghiar Akos Kecskes, în vârstă de 27 de ani. Jucătorul, cu şase selecţii în echipa naţională a Ungariei, a semnat un contract valabil pe trei ani cu clubul covăsnean.

Kecskes a jucat ultima oară la LASK Linz, dar a mai evoluat în carieră şi la echipele Nijnîi Novgorod (Rusia), FC Lugano (Elveţia), Korona Kielce (Polonia), Termalica Nieciecza (Polonia), Ujpest FC (Ungaria) şi Atalanta Bergamo (Italia), scrie Agerpres.

Florin Ştefan, adus de la Rapid în locul său 

Clubul de fotbal Sepsi OSK a anunţat, marţi, transferul lui Florin Ştefan de la FC Rapid, jucător care revine la formaţia covăsneană după doi ani.

"Florin Ştefan este, din nou, jucătorul echipei Sepsi OSK, fundaşul în vârstă de 27 de ani a semnat un contract valabil pe doi ani cu clubul nostru. Florin Ştefan, care a evoluat ultima oară pentru FC Rapid, a mai jucat pentru echipa noastră în perioada 2018-2021", informează clubul covăsnean pe pagina oficială de Facebook.

Ştefan îl va înlocui astfel pe Andres Dumitrescu, fundaş stânga cedat definitiv, luni seara, de Sepsi OSK la echipa cehă Slavia Praga.

Tot marţi, Sepsi OSK a anunţat împrumutul mijlocaşului Nistor Akos la divizionara secundă AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

"Sepsi OSK a ajuns la un acord cu formaţia FK Csíkszereda pentru împrumutul jucătorului Nistor Akos pentru un an de zile. Astfel, mijlocaşul, în vârstă de 18 de ani, va evolua în acest sezon la Miercurea Ciuc. Clubul nostru îi urează mult succes la noua echipă", se precizează pe site-ul de socializare citat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel