Anastase îl trimite pe Năstase pe centura politicii.Află ce cred doi președinți ai Camerei unul despre altul

a-nastase_b
a-nastase_b

Prezent, sâmbăta, că la Conferinţa Municipală a PSD Ploieşti, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a atacat-o dur pe  Roberta Anastase.

El a spus despre Anstase că nu gândeşte, acţionează sau ia decizii de una singură, menţionând că aceasta se duce să dea un telefon, de fiecare dată când apare o problemă. De asemnea Năstase a criticat-o dur, pentru afirmaţia ei de joi. Aceasta a le-a recomandat membrilor PDL să se abţină sau să iasă din sală la dezbaterea moţiunii de cenzură. Năstase a spus că acest lucru ar fi lipsă de respect faţă de Parlament şi reprezentanţii Opoziţiei şi instigare la respingere a unui instrument prevăzut în Constituţie. De asemenea acesta  a acuzat-o, că vrea să transforme Parlamentul  într-o anexă a preşedintelui Băsescu.

În replică, Robeta Anastase, Preşedinta Camerei Deputaţilor, a spus că singurul scop în viaţă a lui Adrian Năstase este să ajungă iarăşi într-o funcţie publică, prezând că aceste declaraţii il vor duce la periferia politicii. Aceasta a mai declarat că fostul Prim-ministru s-a folosit de Parlament pentru a nu se confrunta cu Justiţia.

Roberta Anastase a catalogat moţiunea drept o mascaradă şi le-a recomandat, joi, membrilor PDL să voteze "împotrivă" sau să stea în sală şi să nu participe la vot.

Sursă foto: Agenda.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel