Anamaria Prodan, aproape de moarte înainte de o emisiune

anamaria_prodan
anamaria_prodan

Wowbiz.ro scrie că Anamaria Prodan, când era însărcinată în luna a 7-a, a fost aproape de moarte înainte de o emisiune, atunci când a leșinat în camera de machiaj și a fost dusă de urgență la spital.

Anamaria Prodan era prezentatoarea unei emisiuni matinale la “Romantica” și mai făcea o rubrică mondenă la un show de după-amiază. Nu acuza dureri, avea o stare bună, motiv pentru ea de a nu renunța la contracte și de a-și face treaba până la final. Vedeta își dorea să fie pe “sticla” chiar și la nouă luni dacă s-ar fi putut!

Într-o dimineață, cu doar câteva ore înainte de a intra în emisie, Anei i s-a făcut rău la cabina de machiaj și a leșinat! Imediat, colegii au sunat la Salvare și vedeta a fost transportată la Spitalul C.F.2, unde a fost pusă imediat pe perfuzii! După o jumătate de oră, ea și-a revenit din leșin și medicii au putut să-i facă niște investigații pentru a afla de ce suferea impresara. Diagonisticul a fost dur: Anamaria Prodan a fost aproape de un blocaj renal, care ar fi putut sa-i cauzeze moartea!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel