Alexis Sanchez, Manchester United, actor de cinema

Alexis Sanchez, în vârstă de 30 ani, atacantul echipei de fotbal Manchester United, a debutat ca actor de cinema.

Internaţionalul chilian Alexis Sanchez, în vârstă de 30 ani, atacantul echipei de fotbal Manchester United, a debutat ca actor de cinema în ţara sa natală, informează BBC. Jucătorul lui United este unul dintre cei doi eroi principali ai peliculei "Mi Amigo Alexis" (Prietenul meu Alexis), în care interpretează propriul personaj şi care a fost lansată joi în Chile.

Producătorul executiv Rocio Jadue a declarat că filmul, care nu este unul autobiografic, a fost ideea lui Sanchez, iar filmările au avut loc pe parcursul anului trecut. "Toată lumea îl iubeşte în Chile. Este considerat un mare erou", a declarat Jadue.

Filmul relatează prietenia neobişnuită dintre un băiat în vârstă de 12 ani, Tito, şi idolul său, din care ambii au de învăţat. Tito descoperă adevăratul său drum în viaţă, în timp ce Alexis retrăieşte poveştile copilăriei sale, care îi amintesc motivele pentru care iubeşte fotbalului, se precizează în rezumatul filmului.

Alexis Sanchez, cel mai bine plătit fotbalist din lotul lui Manchester United, s-a confruntat cu o serie de accidentări după sosirea sa pe Old Trafford, în ianuarie 2018, iar presa britanică anunţă că s-ar putea despărţi în această vară de echipa engleză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel