ALDE iese de la guvernare, PSD vrea să rămână la Palatul Victoria. Claudia Ţapardel: Posibil să negociem cu membri ALDE şi Pro România

Claudia Ţapardel (PSD) a anunţat la Antena 3 că social democraţii nu vor pleca de la Palatul Victoria, chiar dacă ALDE se va retrage de la guvernare, dar şi că există posiblitatea discuţiilor cu membrii Pro România şi ALDE care vor să îşi asume guvernarea în continuare. 

"Avem declaraţiile oficiale ale liderilor acestor două partide, dar cred că sunt membri din ALDE sau PRO România care încă vor să îşi asume responsabilitatea guvernării şi există posibilitatea ca zilele următoare să fie negocieri cu aceştia, fie că sunt membri ai Guvernului sau ai Parlamentului. Există această variantă.

Momentan, a început CEx, se vor discuta variantele posibile, dar trebuie să fim realişti şi să vedem că după alegerile europarlamentare, niciunul dintre partidele din opoziţie nu a vrut să îşi asume guvernarea. Nu a existat vreo mobilizare sinceră şi adevărată pentru asumarea acestei guvernări, nu au avut candidaţi credibili, nu au avut program de guvernare. Acum nu avem pe scena politică o opoziţie care să îşi asume guvernarea şi să aibă o strategie coerentă", a declarat Claudia Ţapardel la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel