Adelina Pestrițu, cancer sân. "Mă scuzați, mă duc să vomit!"

Adelina Pestrițu a primit diploma de Erou "More than Pink" pentru implicarea în campania de informare din luna octombrie - Luna de Luptă împotriva Cancerului de Sân -, derulată de Fundația Renașterea. Adele Chirică a criticat-o dur pentru că și-a pus amprenta într-o astfel de acțiune fără să știe ce înseamnă această maladie necruțătoare.

"Adelina Pestrițu a primit premiul de erou pentru cancerul la san! Stau si ma întreb ca tuta... ce a facut? Aaaa s-a tuns si a donat par! Cul! Ce sa zic. Am lesinat! Dar femeile care fac chimio, care fac mastectomie care LUPTA cu cancerul de san zi si noapte, alea ce sunt? Daca asta e erou ca s-a tuns si umple Instagramul cu poze despre luxul pe care ea si-l permite... Nici macar in familie nu a avut pe nimeni cu cancer. Asa ca despre ce vorbim ? Ce știe fătuca asta despre cancer? Pentru mine erou e prietena mea O! Pentru mine eroi erau Odette si tata si bunica mea!

In alta ordine de idei, Pestrița va trimite la control dupa 40 ani. Pana atunci puteti muri linistite. Nu i-a zis nimeni ca se înmulțesc cazurile de femei cu cancer la san cu varste fragede gen 20 -25 ani. Sau ca o femeie din 8 primește acest diagnostic? Sau ca si bărbații pot face cancer de san? Astea nu contează. Ea e erou. Ma scuzați, ma duc sa vomit! Nu mai suport vedetele si eroinele de carton.

L.E. Tot ea ne anunța ca mamografiile si investigațiile pentru cancerul de san NU COSTA NIMIC! E clar cate știe despre asta, da?", a scris Adele Chirică pe Facebook.

[citeste si]

Începând din 1 octombrie, Adelina Pestrițu a ales să se alăture într-o manieră originală campaniei destinate luptei împotriva cancerului, purtând în ținuta sa ceva roz și postând imaginile pe canalele ei de socializare cu #morethanpink.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel