Accident pe DN 79 - Persoane rănite și trafic blocat

Mircea F. Cristian / 09 noi 2019 / 11:59
Accident pe DN 79 - Persoane rănite și trafic blocat. foto: fb
Accident pe DN 79 - Persoane rănite și trafic blocat. foto: fb

Patru persoane au fost implicate într-un accident produs, sâmbătă, pe DN 79A, în judeţul Arad.

Cele patru persoane implicate în accident au suferit răni, după coliziunea frontală dintre două autoturisme. Traficul este blocat în zona localităţii Bocsig.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, a declarat că două autoturisme au intrat în coliziune la intrarea în localitatea Bocsig, dinspre oraşul Ineu, pe DN 79A.

"Există scurgeri de lichide combustibile pe partea carosabilă, iar drumul este blocat. Două victime au fost încarcerate, dar conştiente, iar la locul evenimentului a fost chemat şi elicopterul SMURD", a declarat Pleşca.

Ambele victime încarcerate au fost extrase după câteva minute de către echipajele de salvare şi transportate la spital, având fracturi şi numeroase traumatisme. O a treia victimă care acuza dureri în zona abdomenului a fost dusă la spital, în timp ce a patra persoană are răni uşoare şi a primit îngrijiri la faţa locului.

Traficul rutier a fost complet blocat pe DN 79A în zona accidentului, iar poliţiştii estimează că va fi reluat în jurul orei 12,30.