8 martie - Ziua Internaţională a Femeii, celebrată în La Liga. Arbitrii vor avea fluiere mov - VIDEO

8 martie - Ziua Internaţională a Femeii, celebrată în La Liga. Arbitrii vor avea fluiere mov - captură video Facebook RFEF
8 martie - Ziua Internaţională a Femeii, celebrată în La Liga. Arbitrii vor avea fluiere mov - captură video Facebook RFEF

Arbitrii care vor oficia în acest weekend meciuri din primele două ligi la fotbal masculin şi feminin, în Spania, vor avea fluiere de culoare mov, o iniţiativă cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii.

Federaţia spaniolă de fotbal (RFEF) vrea să contribuie cu acest gest la promovarea şi vizibilitatea rolului femeii în toate domeniile şi în special în lumea sportului şi a fotbalului.

RFEF a reamintit că Guadalupe Porras a devenit în acest sezon prima femeie arbitru din Spania care a debutat în două competiţii europene masculine, Europa League şi Liga Naţiunilor. În prezent, toate meciurile din prima ligă feminină de fotbal sunt conduse doar de arbitri femei, aici activând un lot de 22 arbitri principali şi 22 arbitri asistenţi femei. În ligile regionale, sunt înregistrate peste 900 de arbitri femei, conform RFEF. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel