5GANG și Dorian Popa au lansat piesa – „PORSCHE” / video

Porche
Porche

5GANG și Dorian Popa, cele mai vizualizate vedete din online, își unesc forțele pe piesa – „PORSCHE”.

Cu sute de milioane de vizualiari, 5GANG lansează o nouă piesă gata să ia cu asalt topurile romanești, de data aceasta alături de Dorian Popa.

Cu peste 10 milioane de urmăritori pe toate platformele, 5GANG și Dorian Popa reprezintă două prezențe unice în România, ce au reușit să doboare mai multe recorduri din online-ul românesc.

5GANG, printre cele mai apreciate trupe din România în rândul adolescenților

În urma succesului avut pe YouTube cu vlog-urile create și datorită expunerii din rețelele sociale, membrii trupei s-au reorientat către realizarea unor produse muzicale care, în final, s-au bucurat de un succes enorm. Piesele „DM”, „Story” sau „SOS” au reușit performanța de a ajunge de fiecare dată pe locul 1 în trending-ul YouTube România. Succesul din mediul online s-a concretizat și fizic odată cu susținerea celor două concerte de la Arenele Romane, unde au cântat în fața a peste 10.000 de oameni.

Milioane de subscriberi pe YouTube

Dorian Popa este unul dintre cei mai urmăriți artiști și vloggeri din spațiul online. Cu un număr de peste 2.3 milioane de subscriberi pe YouTube, acesta s-a bucurat de numeroase colaborări cu nume mari din industria muzicală precum Ruby, What’s UP, Giulia Anghelescu, Amna sau Liviu Teodorescu

“Porsche” este o piesă cu o producție semnată de Quick, omul din spatele celor mai mari hituri 5GANG, iar de data aceasta pe piesa se regăsesc doar 3 din cei 5 membrii 5GANG.

Dorian Hâtz Popa este vlogger, compozitor, dansator și cântăreț. A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel, serial care a primit premiul pentru „cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP.

A câștigat premiul „Bărbat de succes al anului 2014” din cadrul galei Celebrity Awards. În 2015 a apărut în reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, difuzat de PRO TV.

A apărut pe coperțile revistelor TV Mania, TV Satelit, Men’s Health, și Bravo. 

În ianuarie 2021 acesta a anunțat că își va adăuga la nume porecla care l-a consacrat: Hatz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel