1 MAI minivacață. Unde mai găsiți locuri libere

 Doar câteva locuri de cazare mai sunt la dispoziție pentru turiști pe Valea Prahovei și pe litoral.

 

Gradul de ocupare a unităţilor de cazare din staţiunile de pe Valea Prahovei este de 85%, cele mai multe locuri libere fiind în Buşteni şi Azuga, în timp ce Sinaia este ocupată aproape integral. 
Potrivit datelor furnizate Agerpres de către reprezentanţii centrelor de informare turistică din cele trei oraşe, locurile de cazare din Sinaia au fost vândute aproape toate, în timp ce gradul de ocupare la Buşteni este de 75%, iar la Azuga este de 80%.

[citeste si]

Atenție la traseele montane

În ceea ce priveşte posibilităţile de distracţie, turiştii vor putea să facă plimbări pe munte sau în staţiuni, pe jos ori cu bicicletele, să meargă în parcuri de distracții. De asemenea, vor putea să facă grătare în aer liber, cea mai cunoscută zonă cu această destinaţie fiind Valea Cerbului. Autorităţile atrag atenţia asupra faptului că anumite trasee montane sunt în continuare închise, stratul de zăpadă fiind încă foarte mare în anumite zone. Sezonul de schi s-a închis oficial, din cauză că stratul de zăpadă nu este corespunzător. Pe litoral mai sunt libere câteva camere, însă, așa cum anunță cei de acolo, foarte puține.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel