Verde, o culoare ideală pentru orice sufragerie - Galerie foto

Sufrageria ar trebui să fie un spațiu reconfortant și relaxant, iar o modalitate pentru a face și mai plăcută petrecerea timpului în camera de zi este de a folosi culoarea verde pentru decoruri și pereți.

Dacă nu aveți încredere că optarea pentru o astfel de culoare nu este cea mai bună, puteți inițial să experimentați, alegând-o doar pentru unele elemente de decor, precum perdele, perne sau covoare, scrie architecturendesign.net.

În cazul în care vă doriți ceva permanent, un mobilier în culoare verde sau vopsirea pereților sufrageriei în culoarea cea mai des întâlnită în natură este indicat. 

De ce ar trebui să decorăm camera de zi în verde

Fiecare om este sensibil la stimulii exteriori, iar culorile au darul de a ne liniști și relaxa, de a ne bine dispune, de a ne energiza, de a ne crește sau diminua apetitul. 

Dacă te întrebi de ce ar verdele este culoarea perfectă pentru camera de zi, este bine de știut că ea este asociată cu copacii, trezirea la viață și începuturile noi. Este culoarea prospețimii, armoniei și siguranței, imprimă odihnă și relaxare.

Verdele atrage pacea și liniștea, veselia și înțelegerea și este asociat cu reîntinerirea. Se mai spune că această culoare ajută la îmbunătățirea vederii, precum și la atenuarea depresiei și anxietății.

Iar pentru cei care încă sunt sceptici, site-ul citat prezintă o galerie foto care poate constitui oricând o sursă de inspirație.   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel