UNPR mai câștigă un parlamentar, deputatul Ioan Viorel Teodorescu

Deputatul Ioan Viorel Teodorescu, care a demisonat din PNL la sfârşitul lunii iunie, anunţând iniţial că doreşte să se alăture partidului fostului președinte PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a decis să intre în UNPR.

"Deputatul Ioan Viorel Teodorescu s-a înscris miercuri, 23 iulie a.c., în Uniunea Naţională pentru Progresul României. Domnul Ioan Viorel Teodorescu a fost ales deputat în circumscripţia electorală nr. 19 Giurgiu, colegiul uninominal nr.3. Parlamentarul UNPR îşi va desfăşura activitatea în grupul PSD din Camera Deputaţilor", informează un comunicat al UNPR.

Ioan Viorel Teodorescu a demisionat din PNL în urma Congresului din 28-29 iunie, anunţând că vrea să se alăture formațiunii politice care se va constitui la inițiativa fostului premier liberal Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: PNL, SONDAJ intern. Primele REZULTATE

"Rezoluțiile adoptate de Congresul extraordinar al PNL, pe 28 iunie 2014, privind fuziunea cu PDL și aderarea la Partidul Popular European, ca și evoluțiile din ultima perioadă, din interiorul PNL, m-au determinat să demisionez din partidul în rândul căruia activez din 1990", declara  la finalul lunii iunie, deputatul de Giurgiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel