Klaus Iohannis, atac fără precedent din partidul lui Călin Popescu Tăriceanu

Klaus Iohannis, președintele și prezidențiabilul PNL, a fost atacat extrem de dur din PLR, partidul lui Călin Popescu Tăriceanu. 

Octavian Bot, deputat PLR, susține că mulți dintre politicienii de dreapta nu cunosc nici măcar o valoare fundamentală a liberalismului. 

El a lansat un atac dur și fără precedent la Klaus Iohannis despre care spune că "în afara faptului că a stat în dreapta lui Crin Antonescu, pe care mai apoi l-a 'lucrat' metodic, nemţeşte, nu este om politic. Este o invenţie, nici de dreapta, nici de stânga". 

Bot îl atacă și pe MRU, despre care spune că a fost "o speranţă comunistă" și "s-a convertit în politician de dreapta. El nu este decât un lider al unui partid fantomă, care nu reprezintă nimic şi pe nimeni". 

VEZI și: Sondaj CURS. Rareș Bogdan: Klaus Iohannis poate câștiga PREȘEDINȚIA României

Nici Monica Macovei nu scapă: "un fost procuror comunist, devenită peste noapte – dusă de Băsescu – membră a PPE, formaţiune de centru-dreapta". 

Despre Cristian Diaconescu, Bot spune că "marionetă în mâinile lui Traian Băsescu, pare a fi un incolor politic. Ar putea fi orice, numai politician de dreapta nu". 

După ce a criticat majoritatea candidaților dreptei sau a celor care vor să fie candidații dreptei, Octavian Bot a revenit la Klaus Iohannis, pe care-l face pămpălău: "Îndrăznesc să cred că fondatorul PLR, Călin Popescu Tăriceanu, este de departe, în raport cu ceilalţi, un liberal autentic, care la alegerile prezidenţiale se va clasa înaintea pămpălăului Iohannis". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel