Un propagandist băsist își caută stăpân. Ciocăzane, vezi la masa nr. 3!

Laurențiu Ciocăzanu surprinde în ultima vreme prin multele sale postări pe Facebook. A fost ospătar, jurnalist, iar acum scrie la Reporter Virtual. Mai multe despre Laurențiu Ciocăzanu aflați în editorialul scris de Val Vâlcu.

Iată editorialul scris de Val Vâlcu:

Laurențiu Ciocăzanu, un propagandist băsist, fără vlagă și talent, compensează prin volumul postărilor sale kilometrice. Omul a făcut și lucruri bune la viața lui: după ce a secat de bani Adevărul lui Patriciu, a renunțat să mai livreze chiftele de presă cititorilor și a început să vândă chiftele clienților dintr-un bar. Un nou faliment, ori Sanepidul spaniol, ori criza, sau poate vocea și talentul l-au adus din nou în presă pe chelnerul din Valencia.

Era și păcat să piardă mass media pe unul dintre autorii gafei monumentale din 2008-2009. Decizia luată atunci de Adevărul (de a nu publica politică în campania electorală)  reușise să egaleze știrea cu găina născătoare de pui vii, dată de alt ziar unde a lucrat Ciocăzanu.

În fine, omul a ajuns la Reporter virtual, acolo unde putea trăi liniștit, neobservat de nimeni, până la pensie ori până la faliment. Oricum,  Reporterul virtual e un site, deci nu poate repeta crima de la Adevărul, unde a masacrat  hectare de pădure pentru hârtia de împachetat  cărți ieftine, numită de ei ziar.

Totuși, pentru că Ciocăzanu vrea din nou ciolanu (una e un stăpân ca Patriciu, alta un finanțator vag legat de salariile din Justiție, prin alianță), picolașul lui Halpert se bagă în seamă. Într-o text pe care l-ar vrea denunțător, dar care a fost și rămâne la fel ca Ciocăzanu, plictisitor, Ex-chelnerul încropește un platouaș de prostii, o delațiune potrivit căreia DCNews s-ar fi luptat cu Justiția, cu DNA, cu statul de drept etc. Știți placa.  

Unui chelner care a fost școlit la BBC, consumatorii i-ar fi cerut și porție de dovadă. Ciocăzanu aduce două: o cugetare a mentorului său Cristoiu (?!)  și un text din Jurnalul Național. ” Una dintre multiplele probe ale implicării DC News în atacul la statul de drept este un editorial al lui Bogdan Chirieac, favorabil inculpatului-mogul, preluat cu voioşie de onor „Jurnalul Naţional”, ziarul lui Dan Voiculescu”.

Uite de aia se supără clienții: ceri apă plată, Ciocazanu îți aduce cu bule! De ce nu publică Ciocăzanu ”una dintre multiplele probe din DCNews” direct din DCNews: pune editorialul lui Chirieac pe masă, mai dă de două ori cu șervetul și se înclină pentru bacșiș!  

Simplu: el nu face asta pentru că acel editorial nu există. Restul e propagandă, încercare disperată de a fi băgat în seamă, fie și pentru o înjurătură pe net.

Poate nici n-ar fi trebuit să pierdem vremea cu un nimeni-cu- taste-n-drum. Dar noi respectăm chelnerii, care au un rol important dacă vrem să dezvoltăm tursimul și serviciile, într-o țară ca afară. Ciocăzane, consideră această semi-băgare în seamă drept un omagiu adus unei categorii profesionale mult mai utile societății și mult mai ”deontoloagă ” decât  cei care au părăsit-o ca să scrie virtual!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel