Un membru CA al TVR îl acuză pe Stelian Tănase. "Surprinzător"

Un membru din Consiliul de Administrație al TVR se arată surprins de declarațiile lui Stelian Tănase, președinte-director al SRTv. 

Radu Carp spune, potrivit Mediafax, că "în cadrul Consiliului de Administraţie în mandatul domnului Tănase nu au avut loc asemenea discuţii. Declaraţiile sunt cu atât mai surprinzătoare cu cât în data de 17 iunie reprezentantul TVR a fost mandatat să prezinte în şedinţa CNA (care nu a mai avut loc) grila de vară a tuturor acestor programe. Mai mult, în şedinţa Consiliului de Administraţie din aceeaşi zi s-au discutat şi s-au aprobat cheltuieli cu echipamente destinate TVR Moldova, din alocaţia bugetară a Guvernului destinată acestui scop, precum şi plata cotizaţiei României la Euronews, ceea ce este în totală contradicţie cu aceste declaraţii. Asemenea poziţii publice au rolul de a induce neîncredere în misiunea postului naţional de televiziune". 

Trei posturi TV, în afara legii și ar putea fi închise

Reacția lui Radu Carp vine după ce Stelian Tănase a spus, marți, pentru Mediafax, că TVR News, TVR 3, TVR HD şi TVR Moldova sunt în afara Legii 41 de funcţionare şi organizare a SRTv, sugerând că este posibilă închiderea lor, însă nu a fost luată o decizie în acest sens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel