Soartea lui Stelian Tănase la TVR se decide azi

Numirea lui Stelian Tănase la TVR ar putea fi doar o formalitate, potrivit unei declarații a lui Victor Ponta.

Ponta nu a spus clar că va fi o formalitate, însă asta se înțelege din declarația lui din deschiderea ședinței BPN al PSD.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că îşi doreşte ca prin confirmarea, în mare parte, a conducerilor BNR, TVR, SRR şi Curtea de Conturi, să se dea un semnal de stabilitate.

"Astăzi vreau să dăm un semnal foarte clar tot în acelaşi sens de stabilitate numind sau, mai bine zis, confirmând în mare parte conducerea BNR, Curtea de Conturi, Televiziunea Română, unde rămâne o propunere făcută de foştii noştri colegi liberali. Ideea principală este de a arăta că vrem să avem independenţă şi la TVR, Radio România, celelalte instituţii", a spus Ponta.

VEZI ȘI: Liviu Mihaiu, dezvăluiri despre Stelian Tănase

Cele două Camere ale Parlamentului se vor reuni în plen comun, luni, de la ora 16:00, pentru a vota noile componenţe ale Consiliilor de Administraţie ale BNR, Curţii de Conturi şi SRR, precum şi preşedintele SRTV şi un membru al Consiliului ASF.

Stelian Tănase a fost numit de plenul reunit al Parlamentului, la sfârșitul anului 2013, în funcţia de director general interimar al TVR. Numirea lui Stelian Tănase a fost aprobată cu 405 voturi pentru şi două voturi împotrivă. Parlamentarii PDL s-au retras din sală înaintea votului. Interimatul lui Stelian Tănase la şefia SRTV, potrivit hotărîrii Parlamentului, adoptată cu unanimitate de voturi, va dura pînă la numirea de către plenul celor două Camere a noului Consiliu de Administraţie şi a preşedintelui Consiliului de administraţie al SRTv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel