Udrea răspunde atacului incalificabil al lui Baconschi

Președintele PMP, Elena Udrea, a spus că se aștepta ca eurodeputatul Cristian Preda să întoarcă spatele echipei care l-a susținut, adăugând că atacurile membrului fondator al PMP, Teodor Baconschi, sunt "mitocănii și mojicii".

Udrea a spus că pe Cristian Preda, care a contestat alegerea ei în poziția de prezidențiabil al PMP, l-a "impus" în vârful listei Partidului Mișcarea Populară la europarlamentare.

"A ajuns europarlamentar cu sprijinul meu, dar știam foarte bine că se va întoarce împotriva echipei care l-a susținut pentru că nu era prima oară când face asta", a declarat Udrea, marți seară, la România Tv, adăugând că l-a pus cap de listă pe Cristian Preda pentru că i-a promis acest lucru "în urmă cu câteva luni".

Baconschi, fondator PMP: Orice târfă dă lecții poporului român

Șefa PMP a comentat și postarea de pe Facebook a lui Teodor Baconschi, care a scris, la o zi după alegerea Elenei Udrea în poziția de prezidențiabil, că "toate târfele dau lecții poporului român".

"Eu nu știu când dl Baconschi mi s-a adresat în felul acesta (...) Ăsta este limbajul dânsului, dacă îi privim antecedentele așa se raportează la femei", a spus Udrea,

Elena Udrea a făcut o conexiune între postarea de pe Facebook a lui Baconschi și declarațiile premierului despre săritura cu parașuta a liderului PMP, deplângând că femeile trebuie să suporte astfel de "mojicii și mitocănii".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel