Teo Trandafir, noul ambasador al Capitalei

Teo Trandafor a primit un nou titlu din partea Primăriei Capitalei, în cadrul ceremoniei de redeschidere a Hanului Gabroveni.

Capitala României are un nou ambasador. Teo Trandafir a fost numită simbolic ambasadoarea Bucureștiului de către primarul Sorin Oprescu. Acest titlu i-a fost oferit vedetei în semn de recunoștință pentru imaginea pozitivă pe care o aduce țării. 

Teo a fost prezentă la ceremonia de redeschidere a Hanului Gabroveni, un monument istoric construit între 1804 si 1818, și, de asemenea, un centru cultural important, consolidat și modernizat cu fonduri norvegiene și din bugetul local. Hanul a fost redeschis cu ocazia împlinirii a 555 de ani de la atestarea documentară a Capitalei, fiind doar una dintre surprizele pregătite de primăria Bucureștiului cu ocazia zilelor orașului.

Citiți și: Sorin Oprescu: Hanul Gabroveni, inaugurat de Zilele Bucureștiului 


Prezentatoarea tv s-a arătat încântată de recunoștința pe care i-au arătat-o reprezentanții Capitalei odată cu înmânarea diplomei IN HONORIS.

„Bucureștiul e acasă pentru mine. Cu toate ale lui, mi-l iubesc. Azi am aflat că mă iubește și el, am primit o recunoaștere grațioasă a acestei frumoase stări de lucruri. Mă mândresc cu premiul meu, o să-l arăt tuturor, mulțumesc celor care s-au gândit la mine ca la un reprezentant vrednic al orașului București.”, a declarat Teo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel