Sorin Oprescu, despre prezindențiale: DA, MĂ DUC!

Invitat la emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3, Sorin Oprescu a vorbit despre alegerile prezidențiale care vor avea loc în 2014.

VEZI ȘI: Sorin Oprescu, despre DEMISIA lui Traian Băsescu


Duminică seară, Mihai Gâdea l-a întrebat pe Sorin Oprescu dacă va candida la alegerile prezidențiale 2014. Acesta a zis că dacă va fi cazul și dacă va fi sprijinit, va candida la prezidențiale.

"Domnule Gâdea, încerc să fiu cât pot eu mai cinstit față de oamenii care se uită la noi. Mă onorează ce a spus Victor Ponta. Este o funcție de demnitate în stat. Sunt foarte conștient că dacă aș fi în această situație, să am o platformă puternică, de stânga, candidez la prezidențiale. Sunt conștient că am nevoie de oameni care să susțină acest lucru pentru că altfel nu candidez ca să mă aflu în treabă. Mă voi duce, dacă va fi cazul. Eu nu stau să mă joc cu românii. Nu mă duc să fiu iepurașul cuiva și nici să mă mângâie cineva pe cap. Nu este nehotărâre. Dacă va fi cazul, DA, MĂ DUC! Dacă nu va fi cazul, îmi văd în continuare de treabă așa cum am promis", a spus Sorin Oprescu.

Premierul Victor Ponta declara că lista scurtă la PSD conține 2 nume: Victor Ponta și Sorin Oprescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel