Sorin Oprescu: Hanul Gabroveni, inaugurat de Zilele Bucureștiului

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, aduce la cunoștința bucureștenilor care vor fi, timp de trei zile, "punctele fierbinți" ale Zilelor Bucureștiului, sărbătoare care va debuta pe 18 septembre cu inaugurarea Hanului Gabroveni.

"Sunt 555 de ani de București. Este orașul în care am ales să trăim, de care trebuie să învățăm să fim mândri. Să-l sărbătorim împreună!
Incepe Marea Sarbatoare a Bucurestiului!
Timp de trei zile si trei nopti, Capitala va serba peste jumatate de mileniu. Vor fi petreceri in aer liber, concerte, expozitii, targuri, explozii de muzica si culoare. In perioada 19-21 septembrie, Piata Constitutiei, Piata Universitatii, parcul Cismigiu si Centrul istoric vor deveni "punctele fierbinti" ale Zilelor Bucurestiului", anunță pe Facebook, edilul Capitalei Sorin Oprescu.

Aniversarea celor 555 de ani de atestare documentară a Bucureștiului va debuta cu inaugurarea Hanului Gabroveni, monument istoric consolidat, reabilitat și modernizat, care va deveni noul centru cultural al Capitalei, informează Oprescu. 

Tot pentru celebrarea mariii sărbători, bucureștenii sunt așteptați la concerte de muzică ușoară, muzică populară, muzică alternativă, clubbing, expoziții de artă, dans în aer liber, târguri, spectacole de teatru, parade ale costumelor de epocă, dar și la faimoasa "bătaie cu flori de la ȘSosea" sau proiecții 3D de ultimă generație.

"Sunt un susținător al dezvoltării Bucureștiului, dar neapărat cu protejarea oamenilor și a obiectivelor de patrimoniu care fac parte din identitatea orasului", susține Primarul General al Capitalei.

Citește și Zilele Bucureștiului, concerte și alte spectacole în centrul Capitalei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel