Știrile PRO TV, transmise de Andreea Esca dintr-un nou studio, din 30 august

Pro TV anunță că, începând cu 30 august, Andreea Esca va transmite cel mai important jurnal de știri al postului dintr-un studio nou, unic în România.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească spectacolul știrilor într-un decor nou, care are în spate tehnologie de ultimă generație, menită să ofere o experiență vizuală inedită și interactivă.

"O nouă interfață, video wall-uri care permit afișarea fotografiilor, textelor și a transmisiunilor live, ecrane interactive, o grafică nouă, minimalistă și modernă sunt câteva dintre elementele care vor transpune telespectatorii direct în mijlocul acțiunii", promit cei de la Pro TV

Anunț bombă: Ce televiziune va difuza meciurile din Liga 1

“O dată cu lansarea noului studio de știri, alte povești minunate vor ajunge la telespectatori într-o forma ce are la bază o mulțime de inovații tehnologice. După cum știți, PRO TV a fost întodeauna un pionier, nu numai din punct de vedere al conținutului, ci și al elementelor grafice care sunt parte importantă a transmisiunilor live. Pentru noi este important să fim mereu înaintea vremurilor și să găsim cea mai spectaculoasă modalitate de a transmite informațiile publicului nostru”, a declarat Andreea Esca.

De altfel, prezentatoarea celui mai important jurnal de știri de la Pro TV și-a invitat deja fanii virtuali să nu piardă ediția de duminică, de la ora 19:00.

"Sarbatoarea continua si maine. Dar la birou....Biroul meu cel nou!", a scris Andreea Esca, sâmbătă, pe Facebook. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel