SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS, în SFERTURI la MIAMI. Ce spune românca despre meciul cu americanca

Simona Halep a învins-o în optimile de la Miami pe Flavia Pennetta, scor 6-3, 7-5, și a vorbit despre meciul pe care îl va juca în sferturile de finală împotriva americancei Sloane Stephens (locul 45 WTA).

Vezi și: VIDEO: Cele mai frumoase puncte ale meciului Halep - Pennetta

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. Simona Halep și Sloane Stephens s-au mai întâlnit de patru ori de-a lungul timpului, iar scorul duelurilor directe este 2-2. Toate partidele s-au încheiat în două seturi.

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. Chiar dacă pe hârtie este favorită certă, românca de 23 de ani nu uită că nu are niciun succes pe hard împotriva americancei, pe care a învins-o în două rânduri pe zgură, suprafaţa favorită a finalistei de la Roland Garros.

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. "Mă aştept la un meci greu. Este tânără şi are foarte multă putere în corp. Am şansa mea şi cu siguranţă voi lupta pentru ea. Meciul este deschis. Chiar dacă nu am câştigat pe hard împotriva ei, am încredere în mine, una care este foarte ridicată în acest moment. Am câştigat meciuri importante şi grele", a declarat Simona Halep, citată de digisport.ro.

Citește și: Presa internațională vuiește după victoria Simonei Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel