SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS, în SFERTURI DE FINALĂ la MIAMI, JOI dimineață, de la ora 02:00

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. Organizatorii turneului de la Miami au anunțat programul sferturilor de finală de pe tabloul feminin.

Vezi și: Ce spune Simona Halep despre viitoarea adversară de la Miami

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. Simona Halep o va întâlni pe americanca Sloane Stephens, pe Terenul Central de la Miami. Meciul se va juca în noaptea de miercuri spre joi, de la ora 02:00 (ora României).

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. Simona Halep ocupă locul 3 WTA și este a treia favorită de la Miami, iar dacă va câștiga turneul o va devansa pe Maria Sharapova și va trece pe poziția a doua în lume. De partea cealaltă, poreclită ”Mini Serena”, americanca de 22 de ani este clasată pe locul 45 WTA, iar cel mai bun moment al său a fost în 2013, când a fost aproape de Top 10 WTA, ocupând locul 11 în clasamentul mondial

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. Simona Halep și Sloane Stephens s-au mai întâlnit de patru ori de-a lungul timpului, iar scorul duelurilor directe este 2-2. Toate partidele s-au încheiat în două seturi. Românca s-a impus pe zgură, în timp ce americanca a câştigat confruntările pe hard.

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. Învingătoarea din acest sfert de finală va juca în penultimul act al competiției cu jucătoarea care se va impune în duelul Serena Williams (locul 1 WTA și principala favorită) - Sabine Lisicki (locul 30 WTA și a 27-a favorită).

Vezi aici detalii despre adversară a româncei: Simona Halep o întâlnește pe ”Mini Serena” în sferturi la Miami

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel