SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS, în SFERTURI DE FINALĂ la MIAMI 2015

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. Simona Halep continuă seria victoriilor în Statele Unite. După ce a câștigat turneul de la Indian Wells, românca de pe locul 3 WTA s-a calificat marți dimineață în sferturile de finală de la Miami, grație victoriei obținute în două seturi cu Flavia Pennetta, scor 6-3, 7-5.

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. Pentru calificarea în semifinale, unde ar putea da peste liderul mondial Serena Williams, Simona Halep se va duela în sferturi cu americanca Sloane Stephens, locul 45 WTA.

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. La 22 de ani Sloane Stephens este una dintre speranţele tenisului american și este văzută drept urmaşa Serenei Williams.

Vezi și: VIDEO: Cele mai frumoase puncte ale meciului Halep - Pennetta

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. Stephens a explodat în 2013, an în care a jucat semifinale la Australian Open și sferturi la Wimbledon, iar evoluţiile încântătoare au propulsat-o până pe locul 11 în clasamentul mondial.

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. Punctele forte ale jucătoarei de 22 de ani sunt loviturile puternice şi o capacitate impresionantă de efort. Aceste calități devin însă inutile în momentul în care Sloane Stephens renunţă să mai lupte atunci când simte că începe să scape din mână un meci, scrie gsp.ro.

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. După un start ratat de sezon, americanca a ieşit din Top 40 WTA. A dat ceva semne de revenire la Indian Wells, unde a ajuns până în optimi, dar a fost eliminată în trei seturi de Serena Williams.

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. Simona Halep și Sloane Stephens s-au mai întâlnit de patru ori de-a lungul timpului, iar scorul duelurilor directe este 2-2. Toate partidele s-au încheiat în două seturi. Românca s-a impus pe zgură, în timp ce americanca a câştigat confruntările pe hard. În cazul unei victorii, Simona Halep va evolua în semifinale cu învingătoarea dintre Serena Williams (locul 1 WTA și principala favorită) şi Sabine Lisicki (locul 30 WTA și a 27-a favorită).

Citește și: Ce a declarat Simona Halep după revenirea colosală cu Pennetta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel