Simona Halep, la o victorie distanță de locul 2 WTA.Ce spune despre o retragere

Simona Halep este la un singur pas de finala de la Cincinnati. În penultimul act al turneului, o întâlnește pe Jelena Jankovic. Meciul din noaptea de sâmbătă spre duminică se anunță unul dificil.

"Îmi doresc să joc un tenis frumos cu Jankovic și să am energie, pentru că va trebui să alerg mult. Va fi un meci greu, tot timpul partidele cu ea sunt dificile. Este o jucătoare care stă până la ultima minge, aleargă bine și dă multe mingi înapoi. Eu știu cum joacă și trebuie să fiu agresivă, ca să nu mă domine", a spus Simona Halep pentru Digi.

Sportiva se gândește să se retragă de la New Haven dacă va câștiga turneul de la Cincinnati, pentru a nu fi obosită la ultimul turneu de Grand Slam, US Open.

"Voi avea o discuție cu antrenorul meu și vom decide împreună ce voi face la New Haven, pentru că așa e normal când luăm astfel de decizii. Dacă merge foarte bine aici, s-ar putea să mă retrag de la New Haven, încă nu știu. N-aș vrea să fiu obosită la US Open", a spus Halep.

Până acum, la Cincinnati, Halep a obținut 350 de puncte WTA și 120.500 de dolari. Dacă va înfrânge în această noapte va ajunge locul 2 WTA, depășind-o pe Maria Sharapova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel