Scenariu sumbru pentru Băsescu. Remeș: Patul meu vă așteaptă!

Fostul ministru Decebal Traian Remeș a fost invitat în emisiunea "Ediția de seară", de la România TV, realizată de Victor Ciutacu.

VEZI ȘI: Oana Stancu-Mugur Ciuvică, cuvinte DURE. Oana Stancu: M-ați făcut penibilă. Nu mă așteptam la astfel de manevre

Joi seară, Decebal Traian Remeș (DTR) a abordat mai multe subiecte care i-au umbrit cea mai recentă etapă a vieții: condamnarea, perioada petrecută în închisoare și acuzațiile care i-au fost aduse. De asemenea, fostul ministru a vorbit și despre Traian Băsescu, cel care i-a "distrus" familia, după cum mărturisește DTR.

Fostul demnitar, ieșit de câteva luni din închisoare, este convins că Traian Băsescu se va regăsi şi el în postura de deţinut, după ce îşi va termina mandatul: "Îl anunț pe președinte astăzi... patul meu (n.r. - al lui Decebal Traian Remeș) este liber, domnule președinte. Vă așteaptă! Vă doresc sejur plăcut!".

Condamnarea lui Decebal Traian Remeș

Despre condamnarea sa, DTR spune că este o doar o plăsmuire mincinoasă a procurorilor şi că a fost posibilă datorită justiţei controlate de Traian Băsescu.

Fostul ministru a zis că președintele i-a distrus familia: "Pe mine m-a distrus. Mie mi-a distrus familia... cea dată de Dumnezeu, nu cea politică. Și pe aia e pe cale de a o distruge, dar a distrus destinele unor oameni total nevinovați".

Decebal Traian Remeș, amintiri din perioada de detenție


"Deținuții mi-au spus "domnule ministru", cadrele, între patru ochi îmi spuneau "domnule ministru. Condițiile sunt ca în filmele de groază. Nu aș acuza un comportament, nu la adresa mea, dar și la adresa celorlalți deținuți... un comportament beciznic, cu câteva excepții... niște uitați de Dumnezeu... ăia care învățaseră să bată pe vremuri. Condițiile de trai erau de exterminare. Paturile erau atât de apropiate încât oameni de până la 1 m 40 puteau să șadă turcește. Saltelele erau din 1962 de când s-a înființat penitenciarul, tăiate în repetate rânduri la percheziții...", a spus DTR.

"Nefiind apă caldă, nefiind oglindă, trebuia să aștepți la rând după alții... unii erau cu șosete, alții cu farfuria... erau niște zoaie... am zis că nu mă bărbieresc până nu plec acasă. Am scăpat de păduchi, nu erau. M-am tuns după ce am fost luat în bășcălie că eram părăsit de familie... M-am tuns și am făcut o perucă. Voi merge și o voi face cadou unui om după ce nu va avea închipuita coroană pe cap... dacă nu voi putea să i-o înmânez, i-o arunc", a adăugat Decebal Traian Remeș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel