Traian Remeș: I-am lăsat lui Băsescu patul meu liber la pușcărie și o perucă

Decebal Traian Remeș
Decebal Traian Remeș

Fostul ministru al Agriculturii Decebal Traian Remeș mărturisește că a trăit în condiții mizerabile în închisoare și că i-a lăsat patul său președintelui Traian Băsescu.

"O mizerie de nedescris, inghesuiala la fel, conditiile sub orice critica. N-am avut un cuier, o masa, un scaun, n-am avut decat paturi, 9 paturi suprapuse cate trei. Acolo iti tineai hainele, incaltamintea transpirata sau nu. Chiuveta unde se spalau sosete, alte articole intime acolo spalai si vesela", a povestit Decebal Traian Remeş, duminică, la România Tv.

Fostul ministru al Agriculturii a contestat condiţiile din închisoare printr-o plângere la CEDO.

"Am trei actiuni: la CEDO, pentru cum a decurs cercetarea, procesul si cum am fost bestelit public, am un proces cu alt rol la Tribunalul Bucureşti şi un altul pentru daunele pe care le-am suportat in timpul regimului de detentie", a adăugat acesta.

Traian Remeş a explicat şi înfăţişarea şocantă pe care o avea când a ieşit din închisoare. Părul pe care l-a tuns l-a păstrat şi are de gând să i-l dăruiască lui Băsescu, pe care își dorește să-l vadă la închisoare.

"Am inceput prin a nu ma rade in primele zile dupa care am adunat par si am facut o peruca. I-o voi trimite tot intr-un asemenea plasament pentru ca patul i l-am lasat liber lui Basescu si pentru el e si peruca", a continuat fostul parlamentar.

Decebal Traian Remeş a fost eliberat condiţionat în luna februarie, pentru că a împlinit vârsta de 60 de ani şi a ispăşit o treime din pedeapsă. El a fost condamnat la trei ani de închisoare în dosarul "Caltaboşul", fiind acuzat de fapte de corupţie. După ce şi-a lansat ultima carte în luna mai, Decebal Traian Remeş lucrează la un nou roman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel