Radu Tudor, dezamăgit de PNL: Insistă să o pună de listă pe hoața națională

Radu Tudor
Radu Tudor

Președinta PNL, Alina Gorghiu, i-a luat apărarea Robertei Anastase, marți, la DCNews Live, ceea ce a stârnit revolta jurnalistului Radu Tudor. 

”Dupa ce au lansat o candidatura exceptionala in persoana marelui neurochirurg si academician Leon Danaila, PNL vrea cu orice pret sa-si dea cu firma in cap. Insista sa o puna pe lista pe hoata nationala Roberta Anastase, cea care a furat votul la Legea Pensiilor in 2010 ca presedinte al Camerei Deputatilor, fiind inregistrata de camerele a 10 televiziuni, inclusiv de televiziunea Parlamentului. N-am sa inteleg niciodata de ce PNL si Alina Gorghiu insista cu aceasta candidatura absolut respingatoare si compromitatoare. Ce mecanisme necurate ar putea lega acest partid de figura detestabila din perspectiva politica si de bun simt numita Roberta Alma Anastase, cea care lua lumina de la Elena Udrea in PDL. VOMITOS!” a scris Radu Tudor pe blogul său. 

Jurnalistul a scris încă de ieri că speră ca PNL să nu facă greșeala să o pună pe liste pe Roberta Anastase. Radu Tudor sublinia, luni, că PNL a dat lovitura cu Leon Dănăilă, cap de listă la București. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel