EXCLUSIV  Alegeri parlamentare 2016: Generalul Ioan Sîrbu explică orientarea medicilor spre politică

După Leon Dănăilă, generalul Ioan Sîrbu este un alt medic cu șanse mari în obținerea unui mandat de parlamentar la viitoarele alegeri. Ioan Sîrbu spune că experiența din domeniul medical l-a făcut să vadă blocajele din sistem, iar în Parlament, medicii-politicieni pot promova politici de sănătate. 

De-a lungul timpului, pe lângă implicarea mea în actul medical, am avut onoarea ca responsabilii armatei să-mi încredințeze instituții de prestigiu din domeniul medical pe care să le conduc. În această postură am  întâlnit o mulțime de chestiuni care mă îngrădeau în ceea ce privește promovarea actului medical. Erau chestiuni care mă îngrădeau pur și simplu în ceea ce privește dezvoltarea instituției," a declarat generalul Ioan Sîrbu la DCNews Live. 

În opinia medicului, doar cu implicarea directă a medicilor se pot promova noi politici de sănătate, adaptate vremurilor.

Acesta este motivul pentru care am intrat în politică: afinitatea și dorința de a promova politici de sănătate care să fie adecvate vremurilor pe care le traversăm și care să servească sistemului de sănătate din România," a încheiat Ioan Sîrbu.

Generalui Ioan Sîrbu este candidatul PNL la Camera Deputaților în județul Argeș. 

Iată răspunsul complet al medicului Sîrbu:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel