EXCLUSIV  PROTESTE USR. Clotilde Armand, dezvăluire de CULISE

Clotilde Armand a dezvăluit pentru DCNews că nu susține ieșitul în stradă, deși a protestat atât de mult încât i-au atras atenția inclusiv copiii săi. 

”Eu nu sunt pentru asta (n.r. ieșitul în stradă). Eu am ieșit foarte mult în stradă. La un moment dat, copiii mei mi-au spus: `Mama, este a șaptea sâmbătă când ieșim pe stradă. Vrem să facem și altceva.` Am ieșit foarte mult pe stradă, probabil este moștenirea pe care o am din Franța.”, a spus Clotilde Armand, într-un interviu acordat pentru DCNews, înainte de alegerile parlamentare de duminică. 

Marți, un candidat USR a anunțat că ”vor fi mişcări de stradă masive din structurile USR, dar şi din societatea civilă neafiliată politic, nealiniată” dacă PSD va continua să-l susțină pe Liviu Dragnea pentru funcția de premier. Mai mult, politicianul USR a dat și un ultimatum celor din PSD: ”ar trebui să se gândească mult mai bine dacă doreşte să arunce ţara într-o luptă socială de genul ăsta în plină iarnă sau dacă aşteaptă totuşi puţin să se liniştească apele după nişte alegeri atât de învolburate cum au fost acum”. 

Clotilde Armand și-a întărit poziția după afirmația candidatului USR și a precizat că partidul său nu va organiza proteste pe stradă, ”ar evident, dacă oamenii se duc pe stradă, se duc pe stradă, nu avem ce să le facem”.

[citeste si]

VEZI de la 5:50

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel