EXCLUSIV  Clotilde Armand: Model pentru reducerea cheltuielilor, aplicat și la primărie

Clotilde Armand a povestit la DCNews Live despre cum a reușit să reducă cheltuielile în momentul în care era director la Distrigaz Sud Rețele. Armand ar dori ca același sistem să fie aplicat și pentru reducerea cheltuielilor la primărie. 

Clotilde Armand a povestit cum a redus numărul de oameni de la cinci la doi la Distrigaz, iar cei rămași au putut beneficia de salarii mult mai mari. 

Vă dau un exemplu: Înainte erau cinci oameni într-o mașină: șoferul, șeful de echipă, cel care săpa și cei care făceau partea de gaz. Am zis să eliminăm șoferul și să impunem muncitorilor să își ia permis de conducere. Pe toți i-am înscris la școala de șoferi pe cheltuiala noastră și toți au permis. Nu mai există șef, pentru că nu aveam nevoie de un șef care să se uite și ceilalți să muncească. I-am adus la un nivel de competență să poată să ia decizia. Nu mai există nici om care să sape, pentru că vine un buldozer și în loc de cinci oameni, avem doar doi oameni. Vom putea face asta și la Primărie," a declarat Clotilde Armand la DCNews Live.

Totodată, a menționat că reducerea de personal se poate face și pe parcurs ce angajații ies la pensie, nu doar prin disponibilizări. Iată răspunsul complet al lui Clotilde Armand: 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel