Scandal în USR. Soțul lui Clotilde Armand, acuzații grave

Sergiu Moroianu, soţul lui Clotilde Armand, acuză abuzurile şi greşelile comise de echipa de comunicare coordonată de Matei Păun. 

Sergiu Moroianu este prieten din studenție cu Nicușor Dan și, împreună cu soția sa, Clotilde Armand, au constituit nucleul care a înființat USB, devenită după alegerile locale USR. ”Am obţinut în Bucureşti mai puţin ca la alegerile locale. Tot efortul nostru de un an a rezultat în jumătate din scorul partidului de apartament PPDD în 2012! S-au comis abuzuri şi greşeli din partea «echipei de comunicare/campanie» coordonate de Matei Păun. Venit la USB iniţial ca voluntar, Păun urmează să fie plătit cu o sumă consistentă. Ştie cineva datele financiare ale serviciilor lui Păun?”, întreabă Moroianu pe Facebook.

Acuzații de legături cu Soros

El mai spune despre Matei Păun că este ”un personaj controversat".

”Nu ştim unde şi pentru cine a lucrat, ce avere şi surse de venit are, nici măcar ce cetăţenie are. Păun este susţinut în USR de Roxana Wring, apropiată de ONG-urile din reţeaua Soros, cea care l-a adus iniţial în organizaţie şi pe Poliţeanu (...) Păun a asociat imaginea USR cu activiştii lgbt şi cu Soros, încercând chiar să-l disculpe pe Soros în loc să ne disociem viguros de el, tentativă patetică care a dus PSD la 50% din Parlament şi USR sub 10%”, mai scrie Moroianu pe Facebook.

Denigrare și sabotaj

”În campania electorală, Păun a declanşat o campanie de denigrare şi sabotaj la adresa Clotildei Armand, principalul vector de imagine al USR în teritoriu. A contactat telefonic filialele pentru a le «interzice» să o invite pe Clotilde. Banii USR au fost cheltuiţi prosteşte pe sondaje de opinie false la supra-preţ şi pe «servicii de consultanţă» contractate fără licitaţie sau transparenţă, inclusiv pentru salariul consistent al lui Păun, om fără nicio pregătire în conducerea unei campanii politice, mai ales a unui partid cinstit”, mai susţine Sergiu Moroianu.

Moroianu îl mai acuză pe Păun că o punea pe Clotilde să atace unii lideri din PNL la TV, pe care Clotilde nu-i cunoaștea și când l-a refuzat a început să nu o mai anunțe unde este invitată. ”Păun a pus presiuni imense pentru a obţine controlul asupra paginii de facebook Clotilde Armand, din fericire suficient de suspecte pentru a fi refuzat”, mai scrie Moroianu pe contul personal de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel