Protest 12 mai: Ieșire în stradă cu furcile-imagine șocantă

Protest, 12 mai
Protest, 12 mai

Protest 12 mai: Sâmbătă, 12 mai, în Piața Victoriei din București este anunțat un protest intitulat "Vrem Europa, nu dictatură!".

Protest 12 mai: Șocant este că, pe unele grupuri de Facebook, au început să fie distribuite mesaje care îndeamnă la violență.

"Oameni buni, frați ROMÂNI, lăsați protestele pe Facebook, protestele pașnice. Haideți cu toții în stradă dacă vă doriți un trai mai bun. Dacă nu, stați în casă și vă plângeți de milă și hienele să fure din munca voastră, din buzunarul vostru. O nouă Revoluție se va naște o Românie UNITĂ. Am observat că se anunță proteste pașnice pe data de 12 mai, dar eu voi ieși cu bâte, furci, topoare. Câți vor fi alături de mine să le fărâmăm capetele. Cei care ne conduc trebuie să știe de frica cetățenilor", este mesajul care însoțește o fotografie distribuită de Marian Damian în care apare ținând în mână o furcă.

(w670) Protest 12

Protest 12 mai: Poza are peste 450 de like-uri și aproximativ 150 de share-uri. Culmea este că mulți dintre oamenii care au comentat la fotografie sunt de acord cu viziunea protestatarului.

VEZI ȘI: PROTEST 12 mai. Dide, în casă cu "Liviu Dragnea"


Un protest intitulat "Vrem Europa, nu dictatură!" este anunțat în Piața Victoriei din București pe data de 12 mai. Protestul are loc la 3 zile după 9 mai, când este sărbătorită Ziua Europei, și a fost anunțat pe pagina de Facebook a comunității Corupția Ucide. Protestul a fost inițiat de grupurile Rezistența, Insistăm, Inițiativa România, Declic, Acțiunea civică Galați, Corupția ucide, Umbrela Antiorupție Cluj și Aradul Civic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel