Premii Oscar 2015: Rochii pentru vedetele de la Hollywood, create de Lorena Sârbu

Talentul româncelor a cucerit Hollywoodul, mărturie stând faptul că actrița care a întreținut atmosfera la cea de-a 87-a gală a Oscarurilor a purtat creația unui designer român, dar și prezența unei alte tinere din România  la petrecerea dată de legenda muzicii pop, Elton John, la Pacific Design Center, din West Hollywood, tot cu ocazia decernării celor mai râvnite premii din cinematografie.   

Creațiile designerului român Lorena Sârbu au putut fi admirate pe cea mai tare scenă a cinematografiei, la cea mai recentă gală a premiilor Oscar, care a avut loc duminică seara, la Teatrul Dolby din Los Angeles. 

Actriţa Jennifer Hudson, care a întreţinut atmosfera la premii, a purtat o ţinută semnată Lorena Sârbu. Din catifea cu inserţii de dantelă bătută cu mărgele, la baza gâtului, outfitul actriţei a putut fi văzut de telespectatori din întreaga lume, în toată splendoarea, în momentul în care Jennifer a urcat pe scenă şi a cântat piesa "I can't let go", scrie libertatea.ro. 

De asemenea, iubita actorului principal din pelicula "Whiplash", care a câştigat trei premii Oscar, Miles Teller, a purtat o rochie semnată de același designer român.

O altă româncă, superba Alina Puşcău, a fost invitată la petrecerea dată de legenda muzicii pop, Elton John, la Pacific Design Center, din West Hollywood, tot cu ocazia Oscarurilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel