Mircea Băsescu și Marian Căpățână, împreună în dubă timp de trei ore. Ce spune Pavel Abraham

De la București la Constanța, în drum spre eliberare sau, din contră, rămânere în arest preventiv, mai bine de trei ore, Marian Căpățână și Mircea Băsescu au stat în aceeași dubă. 

Cei doi nu mai vor fi duși la penitenciarul Poarta Albă, ci vor fi aduși în Capitală, ceea ce înseamnă că, în cazul păstrării arestării preventive, Marian Căpățână și Mircea Băsescu vor împărți drumul și de la Constanța la București. 

Întrebat la Antena 3 dacă este normal ca doi inculpați într-un dosar să fie duși împreună, în dubă, pe un drum de trei ore, avocatul Pavel Abraham spune că între cei doi "nu e voba de un conflict de interese. Sunt în aceeași baricadă. Sunt situații în care cei arestați, practic, sunt în arest, dar este posibil să fie ținuți în aceeași cameră". 

Mircea Băsescu, zi decisivă. Traian Băsescu a insistat să plece din țară

Pavel Abraham a subliniat că cei doi pot colabora pentru a denatura adevărul, precizând că "declarațiile pe care le dau pot fi folosite în defavoarea lor, adică pot primi o pedeapsă mai mare". Avocatul mai spune că probele sunt suficiente și nu crede că cei doi vor fi eliberați din arest, cu atât mai mult cu cât există probe că s-a încercat influențarea martorilor, adică a Izaurei. 

Avocatul Sergiu Andon spune că ori poate fi o scăpare, ori pot fi puși intenționat în aceeași dubă pentru a obține mai multe informații de la ei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel