Mircea Băsescu și Marian Căpățănă rămân în arest

Magistrații Curții de Apel Constanța au decis, vineri, ca Mircea Băsescu, fratele președintelui Traian Băsescu, și Marian Căpățână să rămână în arest. Decizia nu este definitivă, o contestație urmând să se judece săptămâna viitoare.

Curtea de Apel Constanţa a respins cererea lui Mircea Băsescu referitoare la revocarea măsurii de arestare preventivă. De asemenea, magistrații Curții de Apel au menținut arestul preventiv și pentru Marian Căpățână.

Avocatul lui Mircea Băsescu, Nelu Taşcă, a contestat legalitatea măsurii arestării preventive, vineri fiind de altfel şi ultima zi din cele 30 de zile de arest preventiv, în care se află Mircea Băsescu.

Apărătorul lui Mircea Băsescu a atras atenţia că, pe parcursul anchetei, Izaura Anghel şi fratele său, Florin Anghel, au dat declaraţii contradictorii. Florin Anghel a susţinut că banii au ajuns la Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu, prin intermediul lui Marian Căpăţână, de altfel acuzat de procurori de complicitate la trafic de infulenţă. Izaura, în schimb, a afirmat că banii au ajuns direct la Mircea Băsescu. În acelaşi timp, avocatul a invocat faptul că filmările depuse la dosar de familia Anghel nu sunt cele originale, astfel că expertiza nu ar fi putut fi făcută pe probe veridice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel