Mihai Tatulici ar putea semna cu The Money Channel

tatulici
tatulici

Mihai Tatulici ar putea semna cu The Money Chanel, potrivit unor informații publicate de Mediaadict.

Mihai Tatulici și-a dat demisia de la Realitatea TV, unde a lucrat timp de 8 ani. Mihai Tatulici nu a dorit să comenteze motivele pentru care a decis să plece.

Deşi a declarat că are de gând să se odihnească o bună bucată de timp, el a fost văzut recent în redacţia postului Money Channel. Surse Mediaddict.ro susţin că de fapt Tatulici lucrează la un proiect de relansare a postului. “Nu pot să vă dau acum nici un răspuns concret. Vorbim după 16 octombrie, atunci vă voi putea spune mai multe”. Din aceasta putem înţelege că sunteţi deja în discuţii, tratative, cu postul respectiv? “Eu sunt în tot felul de discuţii cu multă lume. După ce semnez, vă voi da cu plăcere amănunte, deocamdată însă nu am mai multe de spus, că sunt prea bătrân să dau dume”, a spus Tatulici în legătură cu zvonurile.

Cariera în televiziune a lui Mihai Tatulici a început în 1980, când a devenit realizator TV la postul public de televiziune.

După revoluție, Tatulici a devenit redactor-șef la TVR, unde a realizat emisiunile Veniți cu noi pe programul doi! (1990-1994) și Revoluția română în direct.

A contribuit la înființarea Tele 7abc, unde a fost director general în perioada 1994-1995. La Tele 7abc, Tatulici a realizat Chestiunea zilei, brand care ulterior a fost crescut de Florin Călinescu.

În 1995, Tatulici a fondat Clubul Român de Presă, la care a fost director general în perioada 1997 – 2001.

Între 1997 și 1998 a realizat la Pro TV emisiunea Audiența Națională.

În octombrie 2004 a venit la Realitatea TV și a fost director de programe timp de doi ani și jumătate și a demisionat apoi din această funcție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel